понедельник, 5 июня 2023 г.

Результати олімпіади з української мови на платформі "Всеосвіта"

                                       "Всеосвіта Весна-2023"

Мета :  активізувати пізнавальну діяльність та навчальну мотивацію, узагальнити набуті теоритичні знання і закріпити пройдений матеріал

Диплом Іст.- 2 уч.

Диплом ІІст.-3уч.

Диплом ІІІст.-14 уч.



















Дружба перемагає все!

 

Гарний і сонячний травневий день другокласники разом з класними керівниками (Сакун О.П., Савощенко Н.В) і вихователями (Самофал А.О., Солдаткіна М.В.) присвятили походу до театру. Весела і цікава інтерактивна вистава про дружбу «Хижий заєць» аматорського театру «Пілігрим» не залишила нікого з маленьких глядачів байдужим до пригод лісових звірів, навчила цінувати дружбу та показала, що добро повинно перемагати зло. Хай так буде і в  житті!









Мистецтво як терапія.

 23 травня учениці 2-Б класу(вчитель Савощенко, вихователь Солдаткіна М.В.) КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою відвідали творчу студію «Весела майстерня» при Глухівській публічній бібліотеці: майстер-клас з малювання від талановитої студентки Марії Ішутіної. Через малювання діти самовиражаються, проєктують на папір свій психологічний стан.

Такі майстер-класи розвивають у дітей уяву і формують художній смак, сприяють гармонійному розвитку . Картини, намальовані дівчатами, будуть  нагадувати про їх  досягнення, викликати позитивні емоції і мотивувати до нових кроків .

Щиро дякуємо за цікавий майстер-клас Марії Ішутіної та методисту Глухівської публічної бібліотеки Людмілі Бубновій.

 

 







День вишиванки 2023

 







Всеукраїнський конкурс "Думи мої, думи мої".




Вітаємо ученицю КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовко Гончарову Мілану (вчитель Савощенко Н.В.) з перемогою у Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченого пам`яті Т. Г. Шевченка «Думи мої, думи мої» . Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому, успіхів і натхнення.



 

Маленькі друзі довкілля.

 

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі.

Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

До заходів долучилися панянки 2-Б класу КЗ СОР Глухівського ліцею – інтернату з посиленою військово – фізичною підготовкою разом з класним керівником і вихователем. Викладач ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» Любов Кулик разом з керівником гуртка “Еко Глухів” Інною Гулаковою провели майстер – клас “Життя без сміття”. Діти із захопленням слухали цікаву розповідь про довкілля, створювали неповторні шедеври на еко-торбинках технікою вибійка, отримали неймовірне задоволення та незабутній досвід від заняття.

Отож, ми повинні дбати про наше довкілля. Воно має безпосередній вплив на наше здоров’я та красу. Тому ключем до щасливого, безтурботного, здорового життя є чистота навколишнього середовища, про яке повинні дбати лише ми самі!






Юні піцейоли.

 

Паняночки 2 – Б класу разом з класним керівником і вихователем вирішили спробувати себе в ролі піцейоли. А чом би й ні! Креативно, модно, стильно! Тож, 7 квітня 2023 року, до ДНЗ «Глухівське вище професійне училище» з дружнім візитом на майстер-клас з приготування піци завітали справжні паняночки з КЗ СОР Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Юні гості були ознайомлені з технікою безпеки, яку розповіли персонажі свинки Пеппи.

Під керівництвом майстра в. н. Ольги Гридякіної панянки дізнались всі тонкощі приготування піци, а потім в дружній атмосфері дегустували свої кулінарні вироби.

І що ми можемо сказати…? Нам сподобалось! Паняночки залишились задоволеними, отримали позитивні емоції та корисні знання з приготування піци.

Дякуємо за корисне навчання!





Разом ми - сила!

 

10.03.2023 року відбулася весняна зустріч педагогів, учнів і батьків 2-А і 2-Б класів під гаслом «Разом ми ‒ сила!». Обмін цікавими новинами, пізнавально-розважальна конкурсна програма для дівчаток і хлопчиків, веселе привітання іменинників ‒ все це сприяло теплому спілкуванню дітей і дорослих в невимушеній доброзичливій атмосфері. Такі зустрічі будемо продовжувати і надалі, адже НУШ передбачає, що педагоги разом з батьками утворюють партнерство, у центрі якого знаходиться дитина. Тому наші педагоги постійно налагоджують партнерські стосунки з батьками, щоб забезпечити максимальну підтримку учням, задовільнити дитячі потреби, які виникають у процесі їх розвитку та навчання.





Міні-проєкт "Водойми"